Popularno kod čitalaca

Gušterov rep

Svaki put kada sam je ubio Svaki bol što sam joj pričinio rađao je novi  tumor ljubavi Što nekada godinama je rastao A sada u tre...

петак, фебруар 24, 2012

Zavodnik kurvi



      Tupi koraci odzvanjali su ulicom admirala Geprata. Iz slabo osvetljenih  ulaza, izlazili su na svetlo bandera tragovi daha iz usta šminkanih crvenim karminom. Posmatrajući, pokoja ruka mi je odmahnula u znak pozdrava, stare matore kurve retkih zuba i okamenjenog srca. Zaustavljajući se na ćosku, da zapalim cigaru plamenom upaljača obasjah  siluetu u kratkoj crnoj kožnoj jakni, dubokim čizmama i crnoj mini suknji. Privukao me je miris sveze krvi koji me je i uzbudio -  nova kurva, čeka prvu  mušteriju u životu. I hvala ti na ovoj večeri pomislih neodređeno, na mladoj  krvi koja mi treba. Posmatrajući je video sam da je promrzla uplašena i tek stigla na ulicu.  Lepa si rekoh, posmatrajući mlado belo lice kome je hladnoća svu krv oterala, hocemo li ? Gde, upita ona nevešto, i brzo promrlja kroz zube cenu.
       Vodim te na udobno  toplo mesto, gde će nam biti lepo, mahnuo sam u pravcu matorih kurvi koje su se zlurado cerekale, i pokazivale maloj da je sve ok i da  može samnom, tu sam u blizini. Dok sam to izgovorio  rukom sam već pozvao taksi koji je stajao na stanici. Udobno zavaljen na zadnjem sedištu naslađivao sam se posmatrajući je u ogledalu retrovizora, gledajući u odrazu zamagljenog stakla kako u sebi prelama da  zaustavi taksi, izađe napolje i vrati se pognute glave u svoje selo. 
Zatvorio sam vrata od stana, polako, dok sam kaput i šešir stavljao na čiviluk, gledao sam kako uplašeno gleda okolo, dodiruje zeleni pliš na fotelji i upitno gleda u pravcu kupatila. Naravno rekoh , upalio sam svetlo i pustio  je da prođe tik uz mene upijajući njen miris. Dok se tuširala pustio sam sebi  muziku i sipao vino.
         Njena glava provirila je kroz vrata kupatila, sada od toplote zajapureno, rumeno lice me je sa otkravljenim smeškom gledalo upitno. Opusti se - rekao sam joj. Dođi sedi ovde,  pokazao joj na drugu fotelju, želim da te gledam. Na njenom licu pojavio se djavolski smešak i  brzo se namestila baš onako kako sam želeo. Zatvori oči rekao sam joj  i nemoj  nista  da radiš dok ti ne kazem - poslušala je odmah. Na prvi zvuk   fotoaparata žestoko se trgnula, nije to očekivala, skočila je prilično uzrujana, brbljala užurbano kako se nismo to dogovorili, kako neće ona da se slika, ako već mora da trpi seks jer nema para ne mora da to i ostane nekome da se naslađuje njenom golotinjom i bedom. Smirio sam je kada sam joj pokazao sliku pa se i zainteresovala zašto to radim. Vratila se na moj teren tim pitanjem, a ja sam je odneo u krevet.
Kasnije te večeri , dok sam je posmatrao kako sedi na sred moga stana opkoračivsi stolicu onako kako sam joj rekao, u halterima, neobrijanog međunožja, malih lepih sisa, zadovoljiviši svoju seksualnu pohotu, vratio sam se onom zašto sam je doveo, zavođenju. Dok su joj zelene oci bile blago još zamagljene od sramote što radi to za pare, ponudih je časom crvenog vina. Mazeći je kasnije te noći  pričao sam joj o svetloj budućnosti podržavao je da će uspeti u životu i obećavao da ću uvek biti tu kada poželi malo nežnosti, već sam joj epitaf ispisao.
Ubila se tri meseca kasnije.